Kort Nyt

megafon

SMS-bønnekæden: Vi har brug for en til at overtage koordineringen af SMS-bønnekæden som efterhånden har eksisteret i en del år i Jacobskirken. Kontakt os på kontoret Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring 9384 8777 for mere info.

Vi ser bøn som en vigtig del af menighedens liv, og vi har også oplevet mange bønnesvar i den tid som kæden har eksiteret!

Der skal også lyde en STOR tak til Eva Lütken for hendes trofaste tjeneste i dette igennem flere år!

Julegudstjeneste: Søndag d. 15. december kl. 10.30 synger vi julen ind i Jacobskirken med alt hvad den kan trække med brusende julesalmer, glitrende juletræ, godteposer til alle børn og levende lys!

Sæt kryds i kalenderen d. 15. december!