Dåbsgudstjeneste 17. november

daabSøndag d. 17. november har vi dåbsgudstjeneste!

Der er indtil videre én tilmeldt, så hvis du også overvejer dåbens vej, er der nu mulighed for det.

Meld dig til på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ved at kontakte en fra ledelsen hvis du overvejer det.

Er du blot nysgerrig på hvad det handler om, er der også mulighed for en uforpligtende snak.

Dato for dåbsundervisning kommer senere.

Kort Nyt

megafon2Arbejdslørdag: Lørdag d. 9. november kl. 9.00, åbner vi op for efterårsversionen af arbejdslørdag!

Der er forskellige steder rundt omkring i huset som trænger til kærlige hænder, og kærlige hænder er der mange i kirken som er i besiddelse af. Alle kan være med, både store og små, gamle og unge, da der er op-gaver for enhver smag.

Vi glæder os til det gode arbejdsfællesskab omkring opgaverne! Der er morgenmad kl. 9, og dagen inkluderer også frokost. Vi slutter ca. 15.00.

Tirsdagsbøn: Tirsdagsbøn starter igen efter efterårsferien d. 22. oktober kl. 10.00!

Julegudstjeneste: Søndag d. 15. december kl. 10.30 synger vi julen ind i Jacobskirken med alt hvad den kan trække med brusende julesalmer, glitrende juletræ, godteposer til alle børn og levende lys!

Sæt kryds i kalenderen d. 15. december!

LAN-Party X-treme 25. oktober

LANSå er der ikke længe til at N@caféen indtager Jacobskirken og bringer jer et vaskeægte LAN-party!

Kom til CS:GO på storskærm, Minecraft-byggekonkurrence på intern server, fællesskab med mange andre ligesindede, veludstyret snackbar og masser af kulørte lamper!

Vi starter kl. 15.00 hvor du kan begynde opsætningen af din computer! Om du spiller CS, Fortnite, Minecraft eller Sims er ligegyldigt, bare du kommer!

Kom frisk! Og tag en ven med!

Det genoprettede liv: Ressourcer

druer2Ressourcer

Forløbet om det genoprettede liv sluttede officielt i uge 41, men der ligger stadig deltagerhæfter bag i kirkesalen til fri afbenyttelse (på dansk og engelsk).

Herunder kan du også finde podcasts og videoer fra de enkelte søndage. Vi arbejder også på at uploade dias fra de forskellige talere, så man bedre kan følge med.

Har du generelt besvær med at finde kirkens podcasts? Så klik her for en nem vejledning.

Du kan også Klikke her for at se introvideoen til hele forløbet.

Uge 1 - Den store historie del 1:

Video: Peter Stochholm

PowerPoint

Uge 2 - Den store historie del 2:

Video: Tommy Rasmussen

Uge 3 - Gud:

Video: Karin Barbé

Uge 4 - Familie:

Video: Morten Aske Rasmussen

Uge 5 - Menighed:

Video: Dominique Lachat

Uge 6 - Arbejde:

Video: Simon Stochholm

Uge 7 - Fritid:

Video: Ruben Tychsen

PowerPoint

Det tænker vi om familiegrupper

Family PortraitRuben Tychsen har formuleret en skrivelse om de tanker vi har gjort os om familiegrupper i Jacobskirken.

Læs om hvad det vil sige at være værtsfamilie, gruppeleder eller "bedsteforældre" og kontakt os gerne hvis du synes det lyder spændende.

Skrivelsen er vedhæftet fredagsmailen, og findes også i "fast form" bagerst i kirken.